LA CASA ÉS DE TOTHOM. TALLER DE CORESPONSABILITAT

Us recordo que el dimarts dia 15/10/2013 de 16.45 a 18.45 h, està programada l’activitat “La casa és de tothom. Taller de coresponsabilitat” a l’escola Els Pins. Aquesta activitat està oberta a la participació de famílies d’altres centres educatius.

Els objectius del taller:

  • Proporcionar un espai en el qual pares i mares puguin compartir vivències i estratègies al voltant de l’educació dels seus fills i filles.
  • Prendre consciència de la desigualtat existent en el marc del treball familiar i de cura i construir conjuntament eines que ens ajudin a caminar cap a un model de coresponsabilitat que inclogui la parella i també els fills i filles.
  • Potenciar els recursos personals i empoderar a pares i mares perquè confiïn en les seves capacitats i apostin per un canvi de model.
  • Donar a conèixer estratègies de comunicació i negociació per a fomentar la participació dels fills i filles

 

Per fer aquesta activitat cal un mínim d’inscripcions. Per facilitar l’assistència de totes le persones interessades, si hagués un nombre d’inscripcions superior al format establert, es programaria un altre taller.

 

Us adjuntem: