30 anys de la Coordinadora d’AMPAs de Castelldefels

La Coordinadora d’Ampas de Castelldefels rep una placa commemorativa.

El passat divendres sia 5 de desembre es va celebrar el Sopar Anual d’Entitats de Castelldefels, on la Coordinadora d’AMPAs va rebre una placa commemorativa en reconeixement pels 30 anys com a Entitat a Castelldefels.

A la pàgina del Facebook de la Coordinadora d’AMPAs, podreu conèixer les activitats de la Coordinadora.

b5f4a2a6edbe3b9839f7ae84d9f1892e

A la foto podeu veure la Presidenta de l’AFA de l’Escola Torre Barona amb la placa commemorativa.

D’esquerra a dreta trobareu Javier, president de l’AMPA de l’Escola Josep Guinovart, José Luis, de l’Escola Edumar, Helga, la nostra presidenta, L’alcalde de Castelldefels, Franchesca, de l’AMPA de l’Escola Margalló, i Ángel, president de l’AMPA de l’institut Mediterrània.