Recollida Solidària de Joguines

recollida joguines 2014

La Comissió de Solidaritat de l’AFA organitza, conjuntament amb l’ONG Toys2help una recollida solidària de joguines de segona mà. Totes aquelles famílies que hi voleu col·laborar podeu portar les vostres joguines usades del dimecres 17 al divendres 19 de desembre i deixar-les en qualsevol dels contenidors a l’efecte que trobareu tant a l’escala principal d’accés a la primera planta de l’Escola com al davant de la Biblioteca, que es troba al costat de Secretaria. Les joguines que hi aporteu s’hauran de trobar en un bon estat de conservació i ser aptes per a ser reutilitzats.

Les joguines recollides s’utilitzaran per a generar recursos econòmics, que es destinaran a Beques Educatives al Casal dels Infants. Gràcies a les beques formatives que ofereix el Casal dels Infants, nens i joves en situació de pobresa aconsegueixen un recolzament essencial per al seu procés d’aprenentatge, de vida i de futur.

Podeu trobar tota la informació relativa a aquesta campanya en aquest document:

Recollida Solidària de Joguines