Participa a la Rua de Carnestoltes!

rua cartellcartell carnaval

 

Ja hem començat amb els preparatius per a la Rua de Carnestoltes d’aquest diumenge dia 15 de febrer. El propers dies 11 (de 15 a 17.30) i 15 de febrer (de 10 a 13h) encara podeu venir a enllestir la vostra disfressa i a practicar la coreografia que ens ha preparat Joaquin Rotunno (ex-alumne de la nostra Escola).

Disfressa principal

La nostra disfressa de grup serà la d’abanderats olímpics. Per a la disfressa ens vestirem amb americana fosca (preferiblement negra), camisa blanca i pantalons foscos, una corbata groga que farem als tallers de l’AFA, i un barret groc que es podrà comprar al basar xinès Decor Casa del Carrer Esglèsia, prop de Correus (heu d’indicar que és per a la comparsa de la nostra Escola i així us el vendran al preu de 1,30€). Els nens i nenes aniran amb la disfressa de la seva classe.

Aquí us adjuntem una foto del barret que heu d’anar a comprar a la botiga.

gorro

Disfresses addicionals

A més, hi haurá 6 corredors portadors de la torxa olímpica, que aniran tots vestits de blanc, un Freddie Mercury i una Montserrat Caballé. Podeu escollir una d’aquestes disfresses a l’hora de fer la vostra inscripció. Si hi ha moltes peticions, es farà sorteig.

Assaigs de coreografies

Joaquín Rotunno, un ex-alumne del Torre Barona, ens farà de coreògraf, i hem programat assaigs per als dies 1, 8 i 15 de febrer al gimnàs de l’Escola, en horari de 10 a 13 h.

Confecció de complements

Es faran tallers els diumenges 1, 8 i 15 de febrer de 10 a 13h i els dies 30 de gener, 6 i 11 de febrer de 15 a 17.30h al local de l’AFA per a confeccionar les corbates grogues, a més de la torxa olímpica i les decoracions del cotxe. També es faran unes banderoles com a complement.

Vine i participa t’hi esperem!