Disfressa de dàlmata per a la Rua de Carnestoltes 2016

Aquest any l’AFA de l’Escola Torre Barona participarà a la Rua de la nostra ciutat que tindrà lloc el proper dia 7 de febrer a les 16h amb el tema: “101 Dàlmates”.

COM PARTICIPAR-HI:

Per participar-hi només t’has d’inscriure a través del correu electrònic a: comissiocomunicacioafatorrebarona@gmail.com indicant el nombre de participants i el nom de l’alumne de l’Escola.

LA DISFRESSA:

La disfressa de dàlmata d’enguany es farà senzillament amb roba blanca sobre la que s’hi posaran taques negres imitant la pell dels dàlmates. Al coll ens posarem una cinta vermella, que farà de collaret. Addicionalment ens posarem unes orelles blanques amb taques negres i una cua del mateix estil. Finalment, ens maquillarem la cara amb un fons blanc i taques negres. Aquí teniu una imatge per veure l’estil de la disfressa:

3

Passes per fer la disfressa a casa:

  1. Vestit: per fer el vestit només cal buscar roba blanca (pantalons o leggings i jersei o samarreta). Per a afegir les taques, només cal retallar en cartolina, feltre o tela negra les taques i enganxar-les com vulgueu sobre la roba, mirant de fer les taques petites i col·locant-les en grups, com es veu a la foto. Per a que les taques siguin el més uniformes possible, l’AFA posa a la vostra disposició un model en cartolina amb les taques impreses que podreu recollir els dijous de 16 a 17 al local de l’AFA, o tots els dies que hi hagi programat assaig, o també us el podeu descarregar aquí mateix. (Cal aclarir, per facilitar al màxim la participació, que el vestit es pot fer a la inversa, és a dir, amb fons negre i taques blanques, per a qui tingui més fàcil aconseguir roba negra)
  2. Collaret: només caldrà que ens fem un collaret enganxant els dos extrems d’un tros de cinta vermella que l’AFA posarà a la vostra disposició els dijous al local de 16 a 17 i els dies d’assaig.
  3. Orelles: amb una diadema i cartolines ens podem fabricar unes orelles de dàlmata, que podran ser negres, amb taques o una de cada. Per a fabricar-les, podeu seguir per exemple aquestes instruccions: 
  4. Cua: per fer la cua podem utilitzar un tros de tela blanca allargat en la que cusirem (o graparem) els dos costats llargs entre sí, per després donar-li la volta i farcir-la de cotó. Després hi enganxarem algunes taques. Aquí teniu un vídeo en el que podeu fer-vos una idea de com fer la cua, però amb tela blanca:
  5. Maquillatge: abans de tot ens posarem crema hidratant a la cara, i després podem seguir aquestes instruccions:

Amb tot això, ja tenim la nostra disfressa de dàlmata per a divertir-nos a la Rua de Carnestoltes!!

Cal aclarir, per a qui hi estigui interessat, que a més de disfresses completes de dàlmata, en algunes botigues es poden trobar per uns 2€ uns kits d’orelles i cua de dàlmata com el de la següent imatge, i que serien compatibles amb la disfressa de dàlmata. També es poden aconseguir online, per exemple a aquesta web

$(KGrHqRHJFcE-mNhuB9WBP)jiWYzr!~~60_35

 

3