Projecte de curtmetratge “Stop Bullying”. Estrena del primer vídeo

Amb l’ajuda inestimable de la directora de cinema i fotògrafa professional Eva Tabares, mare de dos alumnes de l’Escola, l’AFA s’ha embarcat en el projecte de filmar un curtmetratge en contra del bullying, en el que començarem a treballar a l’inici del curs 2017-2018.

A la Festa de Fi de Curs del passat 10 de juny us teníem preparada la sorpresa de l’estrena d’aquest primer vídeo, una primera fita en aquest bonic projecte, en la que han participat algunes famílies de l’Escola. L’estrena va ser molt emotiva, i sense dubte va ser un dels moments culminants de la Festa. Aquí us el deixem per a que pogueu tornar-ho a veure els que estàveu a la Festa, o per a que el descobriu els qui no vau poder venir:

Esperem que us agradi tant com el vam gaudir nosaltres.

És el primer pas d’un projecte que pensem que pot ser molt positiu per a l’Escola i que continuarà caminant amb força i il·lusió a partir de setembre. Comptem amb tots vosaltres!

Moltes gràcies a les famílies que han volgut participar en aquest pilot, i moltíssimes gràcies de nou a Eva per la seva implicació.