Carnestoltes 2018 – Vine i participa!

VESPES i MÉS VESPES!
11 de febrer, Rua infantil de Carnaval de Castelldefels 2018

Després de setmanes treballant, l’equip de la Comissió de Carnaval de l’AFA ja té preparat el disseny de la disfressa amb la que participarem a la Rua infantil de Carnaval del poble. Aquest any volem repetir l’èxit de la Rua 2017, on la nostra disfressa va aconseguir el premi a la disfressa més original!!

Hem confeccionat una disfressa de moto Vespa de cartró. Tenim ja fets els prototips de la Vespa en tres tamanys: adult, nen gran i nen petit, per que participi tota la família. A més, anirem vestits tots iguals, a l’estil de la pel·lícula “Grease”: els nois portaran roba negra i les noies samarreta negra i faldilla d’un color pastel amb mocador al coll.

Si voleu participar, només heu d’anar recollint capses de cartró grans i un pal d’escombra (amb un pal es poden fer dos o tres disfresses), i apuntar-vos a la Rua amb nosaltres el més aviat possible. És important que us apunteu aviat perquè així podrem saber quants nois i noies, nens i nenes serem i poder encarregar els materials i roba que calgui. En tornar de les vacances farem tots els tallers que podem per confeccionar plegats les disfresses de tothom, incloent-hi caps de setmana, perquè tothom pugui fer la seva moto. Comencem el 8 de gener, i no pararem fins el dia de la Rua!!

VENIU AMB NOSALTRES!! APUNTEU-VOS A LA RUA!!