- Taller d'intercanvi de coneixements

Adjuntem el detall d’activitats, horaris i ubicació dels tallers de la Xarxa D’intercanvi de Castelldefels que s’han fet durant els cursos passats.

– Guitarra inicial
– Guitarra nivell mitjà
– Ball Country
– Gimnàstica abdominal
– Dansa del ventre
– Biodansa
Actualment estem pendents de l’inici d’altres cursos a la nostra escola.

Us continuarem informant!!!

Imatge de complement

La nostra escola ha signat un acord amb la Xarxa d’Intercanvi de Coneixements de Castelldefels per crear el Taller d’Intercanvi de l’Escola Torre Barona.
Aquest taller consisteix en l’intercanvi d’ensenyament dels coneixements o habilitats de les persones, sense que intervinguin els diners. L’escola Torre Barona cedeix els espais per realitzar algun taller i, a canvi, els pares dels alumnes de la nostra escola poden participar a qualsevol dels tallers.
El taller està gestionat per PABLO PALMERO. Podeu contactar amb ell per demanar qualsevol informació i/o per apuntar-vos al taller que us interessi als telèfons 93.664.27.05 i 655.016.125. o a través del correu electrònic xarxacastell@gmail.com.
Trobareu tota la informació, així com els horaris dels diferents tallers programats, a la seva pàgina web xarxaintercanvi.entitatscastelldefels.cat (hi accedireu directament clicant a la imatge).